Gerealiseerde websites / projecten

Rondreizen in Sri Lanka

Rondreizen in Sri Lanka

Een rondreis in Sri Lanka is een avontuur om nooit meer te vergeten: bekijk boeddhistische tempels, spot luipaarden en olifanten in de natuurparken of bezoek een van de indrukwekkende theeplantages.

Insitevision heeft de website van een nieuwe "jasje" voorzien.

Internetmakelaar Kampen

Internetmakelaar Kampen

Met Internetmakelaar Kampen verkoopt u zelf uw woning met hulp van de deskundigheid van een NVM makelaar

BIJCARLIEKE

BIJCARLIEKE

Samen gaan wij op ontdekkingsreis op zoek naar wie jij bent. Op zoek naar wat jij nodig hebt om weer vol vertrouwen en in balans te zijn.

FLOORS4U

FLOORS4U

Floors4U is de PVC-specialist en biedt de grote A-merken tegen de scherpste prijzen. Floors4U kan dat waarmaken op basis van een jarenlange ervaring in de PVC-branche, goede contacten met diverse leveranciers en een magazijn van waaruit snel kan worden geleverd.

Finca La Loma

Finca La Loma

Casa Rural | Guesthouse | Vakantiehuis Finca La Loma ligt op een heuvelrug onder Comares, Málaga, omringd door amandel- en olijfgaarden en biedt overweldigend uitzicht over het natuurpark La Axarquía.

Een volledig nieuw opgezette website ter vervanging van de gedateerde website. De nieuwe site is opgezet vanuit de "mobile first" gedachte. 

Denkkracht, centrum voor neuropsychologische expertise

Denkkracht, centrum voor neuropsychologische expertise

Denkkracht is een initiatief van Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie. Het is opgezet omdat er steeds meer behoefte is aan professioneel advies op het gebied van cognitieve- en leerproblemen bij kinderen en jongeren.

De oude site had te weinig functionaliteit, daarom is er nu een nieuwe responsive site met "intelligente" formulieren.

KEK

KEK

Met Kek komen we vroegtijdig in actie door diensten aan te bieden aan de directe omgeving van het kind.

Deze kortdurend effectieve ondersteuning, waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat, is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer verder kunt.

Berekenmodule voor SignStunter.nl

Berekenmodule voor SignStunter.nl

Voor Signstunter heeft Insitevision een responsive "spandoek bereken module" gemaakt die op basis van materiaal, grootte en afwerking de prijs van een spandoek berekent. Dit samengestelde spandoek wordt vervolgens als artikel opgenomen in de webshop zodat men van de webshop check-out gebruik kan maken.

Schouwenbouw

Schouwenbouw

Schouwenbouw uit Kampen heeft een nieuwe website. Naast het vernieuwen van de website is ook een webwinkel toegevoegd. Hier kunt u terecht voor alles wat u nodig hebt voor schouw en/of (open) haard.

Roeivereniging De IJssel Kampen

Roeivereniging De IJssel Kampen

De oude website was aan een opfrisbeurt toe. Dit is de nieuwe site van de roeivereniging.

Naast het feit dat roeien een complete lichaamstraining biedt, zijn er nog veel meer argumenten om lid te worden bij roeivereniging de IJssel.

Website Stichting Maud voor Leven

Stichting Maud voor Leven

Welkom bij Stichting Maud voor Leven. Onze stichting steunt gezinnen waarvan een kind (neuroblastoom) kinderkanker heeft. Wij helpen ouders op weg, zodat zij hun aandacht aan het zieke kind en hun (jonge) gezin kunnen geven. Dit doen wij door het verlenen van praktische, mentale en financiële ondersteuning. Naast hulp aan het gezin zijn wij er ook voor het (aankomend) Bestuur van een Stichting welke voor het zieke kind is of wordt opgericht.
Met donaties en ingezameld geld bieden wij ouders een financiële ondersteuning in de kosten welke niet vergoed worden door de zorgverzekering.

Christelijk Heurns Mannenkoor

Christelijk Heurns Mannenkoor

Een opfrisbeurt voor de site van het Christelijk Heurns Mannenkoor. Nieuwe functionaliteit toegevoegd, o.a. een gastenboek, inlogmogelijkheid voor de leden om zangpartijen te downloaden en een (zelf te onderhouden) fotoalbum.