Ons doel is de beste website voor jouw business.

Ons doel is de beste website voor uw business

Is de mooiste website ook de beste website? Dat hoeft natuurlijk niet, het gaat er om dat de website voor u werkt. Dat u uw (online) doelen bereikt. Daarom moet een website allereerst goed in elkaar zitten. Duidelijk zijn en uitnodigen om verder te kijken. Dan helpt het natuurlijk dat uw website er ook mooi uitzient.

Wij denken met je mee om de website zo in te richten dat je jouw doelen behaalt. Daarnaast besteden wij natuurlijk ook aandacht aan de presentatie, het moet er per slot van rekening ook uitnodigend uitzien.

Ook houden wij uiteraard rekening met de verschillende apparaten waarop je (nieuwe) website wordt bekeken en optimaliseren wij uw website voor de diverse schermformaten.

Waarvoor kun je bij ons terecht


Websites

Je wilt een website laten maken en niet te veel betalen. Dat komt goed uit. Wij maken websites die voor joú werken en mooi en betaalbaar zijn.

Webshops

Je wilt een mooie webshop laten maken? Met een focus op de juiste elementen in je shop volgen er meer bestellingen. Dankzij het Joomla! CMS run je je shop helemaal zelf.

Intranet

Een dagelijks startpunt, sociaal, aantrekkelijk en levend is wat een intranet moet zijn. Wij maken intranets die aansluiten bij je bedrijfsprocessen.

Joomla! ontwikkeling

Loop je tegen een probleem aan? Moet er iets gewijzigd worden op je website? Wij kunnen je snel en vakkundig helpen met Joomla!

Joomla! service en onderhoud

Een website heeft, net zoals een computer, updates en onderhoud en nodig. Hiermee blijft je website betrouwbaar en stabiel. Natuurlijk kunnen wij dit voor je verzorgen.

Joomla! maatwerk

Je wilt voor de vereniging een online portaal voor de leden? Wij maken het. Een "intelligente" vragenlijst nodig? Doen we ook. Heb je wens die niet standaard is, neem gerust contact met ons op.
Vlag op bergtop

We kunnen vast wel iets voor je betekenen!

Neem gerust contact met ons als je een vraag hebt.

Contact

06 106 93 957

https://insitevision.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diensten

Websites

Hosting

Onderhoud

© 2022 | Insitevision


De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters. Insitevision is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.