Tarieven

TarievenIn feite is elke website een stukje maatwerk. Toch begrijpen wij dat u enigszins een idee wilt hebben van de globale investeringskosten. De meeste door ons opgeleverde Joomla websites die in ons portfolio staan hebben uiteindelijk (eenmalig) ergens tussen de € 500,- en € 1.800,- excl. 21% B.T.W. gekost. U hebt al een basis website voor € 399,- excl. 21% B.T.W. (Basisinstallatie Joomla, inrichten menubalk, max 5 pagina's tekst en een contactpagina).

Meerkosten worden voornamelijk bepaald door:

 • Hoeveelheid te verwerken beeldmateriaal + teksten
  U dient zelf te zorgen voor digitale aanlevering van een logo, beeldmateriaal en teksten.
 • Hoeveelheid in te bouwen uitbreidingen en de complexiteit daarvan
  Elke Joomla website is uit te breiden met diverse componenten, modules en plugins die extra functionaliteit geven aan de website. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een product catalogus, forum, blog, fotogalerie, evenementenkalender, gastenboek, video/muziek, enz. Uitbreidingen zijn er vanaf € 15,-
  Uiteraard kunnen uitbreidingen ook na oplevering van een website nog worden ingebouwd.
 • Kiest u voor een (standaard) template (+ eventuele aanpassingen ) of exclusief ontwerp
  Aan de basis van een Joomla website ligt een template (sjabloon) ten grondslag. In principe wordt voor elke pagina dezelfde template gebruikt. De inrichting kan echter per pagina verschillen. Soms wordt er binnen een website gebruik gemaakt van meerdere templates.
  In de loop der jaren zijn er veel standaardtemplates voor Joomla ontwikkeld waar men voor een kleine vergoeding (ca. € 50,--) gebruik van kan maken. Over het algemeen passen wij de template alsnog enigszins aan om deze nog beter aan te laten sluiten bij uw huisstijl. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd op basis van het geldende uurtarief.
  Ook kan van een door een grafisch bureau aangeleverd ontwerp een template worden gemaakt zodat deze binnen Joomla gebruikt kan worden. Dit is een vrij arbeidsintensief proces en altijd maatwerk waarvoor wij separaat een bedrag begroten.

Voor alle Joomla websites die wij opleveren geldt dat:

 • Deze volledig worden uitgetest in de belangrijkste browsers (Internet Explorer 10 en 11, Mozilla/Firefox, Google Chrome en Safari).
 • Deze responsive is, de site past zich aan aan de beeldschermgrootte van het apparaat waarmee de site wordt bekeken. Dus ook goed te bekijken op tablet en smartphone.
 • Als u nog geen webhosting en/of domeinnaam hebt kunnen wij dit voor u regelen.